Ruitersportcentrum Manege Meulendijks Heeze

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor nieuwe lessen op RSC manege Meulendijks. Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in. 

Bent u een nieuwe ruiter? Vul dan het formulier voor nieuwe ruiters in.

Missie en Visie

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks is een dynamische en herkenbare plek voor alle recreatie- en sportruiters in de provincie Noord-Brabant.

Eenieder die geïnteresseerd is in paarden en op een veilige en sportieve manier kennis wil maken met de paardensport is bij RSC manege Meulendijks van harte welkom.

Onze doelstellingen zijn:

  • Samen met een paard/ pony op het eigen niveau plezier beleven en kennis maken met de mogelijkheden die ontstaan.
  • Door kennis en kunde, van het paard en de sport, over te dragen aan anderen, leiden wij hen op tot verantwoorde en begripvolle paardenliefhebbers/ paardensportbeoefenaars.

Manege Meulendijks

   

Uw wensen en mogelijkheden zijn het uitgangspunt bij onze dagelijkse werkzaamheden. Dit vraagt om professionele begeleiding van zowel het paard, als de ruiter. Dit is de basishouding van onze medewerkers.

RSC manege Meulendijks biedt haar medewerkers alle ruimte voor ontwikkeling van het vakmanschap en persoonlijke ontplooiing. Wij streven naar een open cultuur zowel intern als naar onze omgeving.

Betrokkenheid, enthousiasme en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel!

RSC manege Meulendijks is een ruitersportcentrum op een unieke locatie in een prachtig natuurgebied waar iedereen kan genieten van de paardensport op alle niveaus en voor alle leeftijden!
  

palomino

Volg ons op Facebook!  facebook

knhs witlogo outdoorgeldrop veiligheidscertificaat FNRS-logorecreatief-heeze-leendelogogeldrophippique

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks - Strabrechtseheideweg 6 - 5591 TZ  Heeze - Nederland - info@manegemeulendijks.com