Ruitersportcentrum Manege Meulendijks Heeze

Aanmeldingsformulier voor vaste ruiters

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor nieuwe lessen op RSC manege Meulendijks. Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in. 

Bent u een nieuwe ruiter? Vul dan het formulier voor nieuwe ruiters in.

Business Events

Heeft u als missie het ziekteverzuim terug te dringen? Wilt u van uw personeel een hechter team maken? Moet de productiviteit van uw werknemers dringend omhoog? Of wilt u gewoon een leuk uitje met uw personeel?

Kies dan voor RSC Manege Meulendijks!

Speciaal voor bedrijven, verenigingen en of groepen, die willen investeren in het welzijn van hun medewerkers of leden, hebben we diverse business events in het leven geroepen.

Voor de meeste mensen is het een uitdaging om met paarden in aanraking te komen, indien in het team grotere uitdagingen wenst is alles mogelijk. De disciplines die wij op ons terrein kunnen bieden zijn springen, dressuur, western en recreatief buitenrijden.

RSC manege Meulendijks kan het passende evenement bieden voor jouw team, jouw personeel op jouw tijd en voor elk budget!

Nieuwe energie & synergie

Om uw team van nieuwe energie en synergie te voorzien kiest u voor paardrijles in combinatie met een buitenrit op de wonderschone Strabrechtse heide. Uw team komt tot rust in de uitgestrekte natuur maar dient 100% gefocust te blijven wanneer gereden wordt op ‘ echte’ paardenkracht in plaats van PK’s.

Onder gediplomeerde begeleiding is uw team in goede handen. Voor elk type team samenstelling hebben wij passend personeel. Van uitdagend, toegankelijk en pittig tot rustgevend en altijd professioneel. Tevens bieden wij de mogelijkheid internationale teams in verschillende talen te ondersteunen. De talen die leden uit ons team vloeiend spreken zijn Duits, Engels en Noors.

De medewerkers uit ons team, met jaren ervaring, rijden zelf op verschillende niveaus van recreatief tot EK dressuur en nationaal springen. Wij hebben veel contacten met ruiters uit de breedte sport tot Olympisch niveau.

palomino

Volg ons op Facebook!  facebook

knhs witlogo outdoorgeldrop veiligheidscertificaat FNRS-logorecreatief-heeze-leendelogogeldrophippique

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks - Strabrechtseheideweg 6 - 5591 TZ  Heeze - Nederland - info@manegemeulendijks.com