Feesten en partijen

Kinderfeestje op Manege Meulendijks?

Wij bieden diverse ruimtes waar een eigen kinderfeest georganiseerd kan worden. Denk hierbij aan een fuif, disco, workshop of indoor spelletjes in de rijhal met springkussen. Ook paardrijles en/ of een huifkartocht is mogelijk.

Ponies knuffelen en pony versieren is al voor heel jonge kinderen mogelijk. Ponyrijden is mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Het ruitersportcentrum beschikt over passende veiligheidscaps.

Zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00 is er de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven met ponyrijden.

Minimum aantal kinderen: 6, Maximum aantal kinderen: 12 Natuurlijk zijn in overleg kleinere groepen mogelijk voor een aangepast tarief.

 • Kinderfeest 1 uur ponyrijden € 12,50 per kind
 • Kinderfeest 1 uur rijden daarna friet, snack & ranja € 17,50 per kind
  (kroket-frikandel-kipnuggets-kaaskroket)

Uw feest bij Eetcafé Manege Meulendijks?

RSC Manege Meulendijks biedt vele faciliteiten voor het organiseren van uw evenement. Zowel voor bedrijven als particulieren bieden wij een unieke locatie voor al uw evenementen en feesten.

In onze foyer kunnen wij een onvergelijke sfeer creëren voor uw evenement, waarin wij in alle onderdelen van het evenement de zorg uit uw handen kunnen nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de volledige regie in eigen hand te houden.

Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden om u een onvergetelijke avond te geven!

 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-2
 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-3

 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-4
 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-5
 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-6
 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-7
 • Manege-Meulendijks-Feesten-en-partijen-8

BBQ of Diner bij Eetcafé Manege Meulendijks?

Eetcafé Manege Meulendijks biedt u de mogelijkheid om uw BBQ of diner bij ons te laten plaatsvinden. Dit is natuurlijk te combineren met bijvoorbeeld een heerlijke wandeling over de strabrechtseheide, of een paardrijles!

Een BBQ, buffet, a la carte diner/lunch of een borrel behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

In ons eetcafé kunnen wij voor u al uw wensen waarmaken. Wilt u een keer iets anders dan een standaard BBQ? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om hier een uniek moment van te maken.