Activiteiten

RSC Manege Meulendijks biedt vele faciliteiten voor het organiseren van uw evenement. Zowel voor ruiters als bedrijven bieden wij een unieke locatie voor al uw evenementen, feesten, vergaderingen en groepsovernachtingen.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje op Manege Meulendijks?

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks heeft vele mogelijkheden om feest of partij te vieren.

Wij bieden diverse ruimtes waar een eigen kinderfeest georganiseerd kan worden. Denk hierbij aan een fuif, disco, workshop of indoor spelletjes in de rijhal met springkussen. Ook paardrijles en/ of een huifkartocht is mogelijk.

Ponies knuffelen en pony versieren is al voor heel jonge kinderen mogelijk. Ponyrijden is mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Het ruitersportcentrum beschikt over passende veiligheidscaps.

Zaterdagmiddag van 14:00 - 16:00 is er de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven met ponyrijden.

  • Minimum aantal kinderen: 6
  • Maximum aantal kinderen: 12

Natuurlijk zijn in overleg kleinere groepen mogelijk voor een aangepast tarief. Wilt u met meer kinderen komen? Dit is in overleg mogelijk, het programma zal dan op maat worden aangepast. 

  • Kinderfeest 1 uur ponyrijden € 12,50 per kind
  • Kinderfeest 1 uur rijden daarna friet, snack & ranja € 17,50 per kind
    (kroket-frikandel-kipnuggets-kaaskroket)

Overnachtingen

Pony en Ruiterkampen

Voor ponyclubs, rijverenigingen en menclubs is één van de binnenbakken beschikbaar. Een grote overdekte ruimte waar u kunt rijden, maar ook spellen kunnen worden georganiseerd. Tevens is professionele begeleiding aanwezig.

Het ruitersportcentrum ligt direct aan het bos en de heide, waar u vele activiteiten kunt organiseren. Paarden en/of pony‘s kunnen in de wei of in de stal gezet worden. Menkarren kunnen overdekt gestald worden.

RSC manege Meulendijks organiseerd ook pony-, ruiter- en trainingskampen met onze eigen paarden/ ponies.

Groepsaccommodatie

Als gast staan u een keuken en een eetzaal ter beschikking. U kunt ervoor kiezen zelf te koken, maar het is ook mogelijk om het ruitersportcentrum de maaltijd(en) te laten verzorgen. Voor extra ruimte kunt u ons gezellige restaurant met keuken huren.

Prijzen ponykampen verhuur is op aanvraag